Etkili sunum teknikleri, uygulamaları ve araçları konulu sunum yapıldı.

Okul öğretmenimiz Hatice Namaz, öğretmenlerimize etkili iletişim becerilerini artırmak için seminer düzenledi. Seminer içeriğinde bu becerilerin temeli olarak öğretmenlerin iyi bir dinleyici olmaları gerektiğini aynı zamanda empati kurabilmeli, eleştirilere karşı açık olmalı, beden dili, göz kontağı, hitap vb. konuları etkili bir biçimde kullanmaları gerektiğini dile getirdi.

Aynı zamanda öğretmenimiz Hatice Namaz, sürdürülebilir takım ruhu ve kurum kültürü konusunda öğretmenlerimize sunum düzenledi. Okulca belirlenen hedefler doğrultusunda kurum kültürünün ve takım ruhunun önemli yere sahip olduğunu dile getirdi. Bu bağlamda öğretmenlerin planlı, iletişime açık, kararlı olunması gerektiğini vurguladı. Öğretmenlerin birbiri ile dayanışma içerisinde ortak akıl ile ilerlemesi gerektiğini söyledi. Panelin sonunda soru-cevap ile hedeflere ulaşma sürecinde ne yapılması gerektiğine dair tartışıldı.

15-06-202315-06-202315-06-2023